Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Bunting sudah kawan2 kami

Friday, July 02, 2010 | |
Pagi tadi kawan baik aku telefon. Baru balik darat lepas ikut husband naik kapal selama 3 bulan kalau tak silap aku. Dia mintak aku compose and edit gambar2 sepanjang percutian dia untuk dimuatkan menjadi album kenangan. Aku OK je..tapi masalahnya album kawin belah aku pun tak siap2 lagi. Time pose la pulun..time tak buat apa kan..

Then dia bagitau aku yang dia dah pregnant dah. 2 bulan dah. Wah..memang betul2 pulun atas kapal tuh. Aku tumpang hepi la. N yg lagi best kawan lagi sorang pun dh sebulan pregnant. Husband dapat tukar KL terus wat anak lain..wahhhh~~~ memang best lah. Tumpang hepi je la aku..eekekeke

Aku bagitau Nyaiku Cembam and dia tanya aku tercabar ke?? Ekekeke..tak pun. Kalau ada alhamdulillah..takde pun alhamdulillah. WIfe ku skang dok sorang kat umah sewa tu. Housemates sume dh kuar ikut suami. Dia je tak dapat pindah. Kalu sorang2 pregnant susah la..sian kat dia..sebab tu aku tak kisah sangat pun


Diorang ni la yang dah pregnant tuuuuu~~

1 comments:

Mama Balqis said...

salam, Nur Hasanah menang hadiah saguhati utk contest ni. sila emelkan alamat dan no tel ke
faizzal127583@gmail.com