Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Seawal fasa meniarap. SkyDiving

Friday, June 29, 2012 | |

Xiyad Asytar 

 Waktu Xiyad awal-awal fasa meniarap dulu. Antara aksi yang dia suka buat macam ni lah. Dia angkat kaki dan tangan dia macam orang terjun skydiving haaa...Memang comel je keletah dia. Ada waktu muka tu senyum melebar haa..


Xiyad Asytar

Ada waktu tu pulak bukan main bersungguh ketap bibir dia. Hehehe. Tu nampak. Macam dia sebut "HUP" sebelum angkat kaki dan tangan dia tu. Hehehehehe!!!

Xiyad Asytar 

Hehehe..a smile for the camera...=]
Xiyad Asytar

Heheyyyyy~~~ Apa pandang2 kita haaa???

Xiyad Asytar 

Apa?? Kita kena niarap atas simen plak pasni?

Xiyad Asytar

 Hehehe...skang ni dah memanjat2 dah dia badan orang, bantal apa saje lah. Bagi dia cabaran dia nk niarap n go over it. Rambut dia sampai skang gitu lah. Hehehe. Tapi baju tu masih muat walaupun masa ni Xiyad around 6 months and skang dh 8 months..

2 comments:

sri noraima othman said...

sgt hensem dh comel xiyad ni.anak aku pun slalu wat aksi penyu tu.

ooooo..dh manjat ek.bagus2.pasni jalan plak kay :D

HEMY said...

merangkak n duduk sendiri pun tak lagi..memang lambat lagi nih