Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Yeah..menang contest voucer jalan-jalan

Monday, May 24, 2010 | |
Hehehe..pagi ni Chatbox aku telah diterjah. Tapi Chatbox blog lagi satu. Aku menang contest giveaway yang IbuDamia anjurkan. Tengok entri sebelum ni ada pasal contet tu. Hadiahnya?? Aku dapat voucer diskaun masuk tempat-tempat menarik kat Melaka. Yeahh!!!


Leh la aku bawak wife ku tu jalan-jalan nanti. Sebelum 31 Julai tu. Fuh..kena cek dulu duit ada tak. Kena plan betul-betul ni gaji. Huhu. 

Mekasih ek pada Nana, Amrul dan si comel Damia. Semangat nak masuk contest lain nih. Hehehehe!!!

2 comments:

Nana said...

hehe slamat bercuti2 ek..

HEMY said...

hehe..mekasihhhh